Her kan du finde flere oplysninger om maskinfejl i Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services™ modtager og viser fejlmeddelelser for de maskiner, der er føjet til en virksomhed.

Hvis du vil have vist fejlene, skal du åbne Lagerliste og vælge et produkt for at få adgang til oplysningerne.

Aktuelt aktive alarmer vises i den detaljerede maskinvisning, lige under produktbilledet. Denne visning viser eventuelle alarmer, der var aktive, sidste gang maskinen overførte data til Husqvarna Fleet Services™. De mest alvorlige fejl vises øverst. Listen kan udvides. Klik på alarmen for at se flere oplysninger og få vejledning i, hvordan du løser problemet.

Hvis du vil se de historiske data, skal du rulle ned tilOperationsloggen, som fungerer på samme måde. Den indeholder historiske data for en maskine, herunder eventuelle tidligere alarmer og vejledning i, hvordan problemerne løses. Vælg en logpost for at få flere oplysninger om en fejl. Listen sorteres i kronologisk rækkefølge