Automower 265 ACX

Delar, bruksanvisningar och support för AUTOMOWER® 265 ACX

All support du behöver för AUTOMOWER® 265 ACX. Bruksanvisningar, reservdelar, guider, instruktioner och mycket mer.

Välj artikelnummer
Välj ett artikelnummer från listan för att hitta rätt support.
Så här hittar du artikelnumret

Supportinnehåll

Handböcker och dokument
(11)
Visar den senaste versionen av bruksanvisning och dokument för AUTOMOWER® 265 ACX. Se tidigare versioner och sök bland alla bruksanvisningar och dokument med hjälp av länken nedan.
Tillbehör
(6)
Garanti

Allt du behöver veta om Husqvarnas garantipolicy och vilken service vi tillhandahåller under garantiperioden.

Garantipolicy
Garantiservice

Kontrollera garantin

Logga in eller skapa ett konto på MyPages för att kontrollera garantiperioden.
MyPages

Har du en trasig produkt?

Produkten måste alltid undersökas av en återförsäljare om den är trasig och du vill göra anspråk på garantin.
Hitta din närmaste återförsäljare

Allmänna frågor

Du kan alltid kontakta Husqvarna och ställa allmänna frågor om garantin.
Kontakta Husqvarna

Specifikationer

FI

Art no: 966 74 76‑24

Klippsystem
FI
Art no: 966 74 76‑24
Klippbredd32 cm
Kapacitet
Ytkapacitet6 000 m²
Maximal lutning vid begränsningsslingan10 %
SöksystemQuadsearch
Följa guidekabel2
Kontroll
Knappsats16 knappar
InformationspanelLCD display med inställningsmeny
Produktdata
Normal klipptid på en laddning80 min
Genomsnittlig energiförbrukning per månad vid maximal användning54 kWh
Generella dimensioner
Vikt12,9 kg
Produktstorlek, Längd80 cm
Produktstorlek, Bredd70 cm
Produktstorlek, Höjd31 cm
Säkerhet
Stöldspårning via GPSJa
PIN kodJa
LyftsensorJa
LutningssensorJa
Hittade du inte det du letade efter?
Använd vår produktassistent och hitta enkelt support för Husqvarna-produkter. Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få ytterligare hjälp om det behövs.