1/9
Batteridrivna och elektriska grästrimmers

Husqvarna Aspire™ T28 - med batteri och laddare

 
 
 

Produktvariant

Aspire™ T28 - med batteri (18-B45) och laddare
Art.nr: 970 62 02‑04
Husqvarna Aspire™ T28 - med batteri och laddare - 970 62 02‑04

Included

  • Batterimodell
    P4A 18-B45
  • Batteriladdare
    P4A 18-C70
 
 
 
 
 
 

Lättanvänd batterigrästrimmer för perfekta kanter, med smart förvaring

Denna 18V batteritrimmer med dubbla trimmerlinor ger perfekta resultat med hög effektivitet. Designad för små utrymmen som gör förvaringen enkel tack vare den medföljande förvaringskroken. Handtaget och det teleskopiska skaftet kan justeras för en bekväm arbetsställning. Njut av smarta funktioner som automatisk linmatning som säkerställer optimal längd på trimmerlinorna under arbetet, växtskydd av metall för att skydda rabatter och träd och förbättrad säkerhet med automatisk avstängning när den lämnas obevakad. Trimmern är en del av batterisystemet POWER FOR ALL.

Husqvarna Aspire™ batteridrivna verktyg har utvecklats med begränsat utrymme i åtanke. Det är därför varje produkt kommer med en skräddarsydd förvaringskrok som kan monteras direkt på väggen eller användas tillsammans med Husqvarna Aspire™ förvarings-system. Denna verktygsförvaring kan utökas så att alla Aspire™ trädgårdsredskap kan hänga tillsammans.

Denna produkt är en del av POWER FOR ALL ALLIANCE och är kompatibel med många andra batterier och laddare från andra tillverkare och varumärken inom alliansen. Det betyder att du bara behöver köpa ett batteri till alla dina hem- och trädgårdsprodukter.