Husqvarna, världsledande inom robotgräsklippning, är glada över att kunna presentera sitt samarbete med Liverpool FC – en legendarisk fotbollsklubb.

Husqvarna samarbetar med Liverpool FC

Varför Liverpool FC och robotgräsklippare från Husqvarna?

När dagen gryr på AXA Training Centre börjar jakten på perfektion. Du kan se, höra och känna det. Spelarna tänjer på sina gränser för att förbereda sig inför nästa kamp på planen. Tränarna finslipar noggrant taktiken och finjusterar färdigheterna för att säkra segern. Överallt arbetar klubbens medarbetare lika hårt för att skapa de perfekta förutsättningarna för topprestationer. Detta gäller inte minst den skickliga markpersonalen. Under de senaste två åren har de fått hjälp av Husqvarna Automower®-robotgräsklippare, som hjälper dem att underhålla anläggningarna med precision och enkelhet. Det genuina intresse och den uppskattning som klubben har visat för vår teknik ledde till att vi inledde ett officiellt samarbete

Delad passion för precision och prestanda

Liverpool FC, med sitt stolta arv och driv att lyckas, och Husqvarna, med sin pionjäranda och sitt engagemang för innovation, gör gemensam sak. Våra gemensamma värderingar är starka och tydliga. Jakten på perfekta resultat. Förberedelserna och det hårda arbetet som leder fram till målet. Hängivenheten till enastående prestationer och en tydligt högre standard. Allt detta har format vår historia och etablerat oss som ledare inom hårt konkurrensutsatta områden. Idag är Husqvarna ett globalt ledande varumärke som är känt för sina innovativa robotgräsklippare med överlägsen precision och prestanda. Liverpool FC har inte bara en imponerande samling pokaler i prisskåpet utan också många supportrar över hela världen och är det mest sedda laget i Europa. Husqvarna blir LFC:s officiella partner för markskötsel, det första partnerskapet i sitt slag för båda parter.

Get it right

Husqvarna – robotgräsklippare som faktiskt fungerar

Med 30 års erfarenhet av robotgräsklippning vet vi hur man gör saker rätt. Proffs som Liverpool FC drar nytta av våra banbrytande lösningar, liksom miljontals husägare över hela världen. Medan de tillbringar sin tid som de vill, klipper Husqvarna Automower®-robotgräsklippare tyst och självständigt deras gräsmattor med oöverträffad effektivitet. Med varje aspekt av klippningen optimerad, innovativa funktioner och möjligheten att välja en trådlös installation med virtuella gränser, är allt klart för en perfekt grässkötsel. Ta reda på mer om varför vi är världsledande inom robotgräsklippning och utforska vårt sortiment.

CEORA

En perfekt fotbollsplan varje dag

Skapa perfekta förhållanden och goda resultat för din fotbollsklubb genom att utöka laget med Husqvarnas robotgräsklippare. De levererar en konsekvent förstklassig klipphöjd och friskt gräs samtidigt som de frigör tid att fokusera på mer kvalificerade uppgifter. De batteridrivna robotgräsklipparna arbetar outtröttligt och effektivt utan störande buller eller direkta utsläpp under användning. Dessutom har de låga driftskostnader. Välkända klubbar som Liverpool FC använder redan dessa avancerade gräsklippare, liksom klubbar av alla storlekar runt om i världen.