Det bästa av två världar

Den kanske ser ut som vilken åkgräsklippare som helst – var beredd på att bli positivt överraskad. Vår nya professionella hybridfrontrotorklippare är en kombination av utmärkt manövrerbarhet för komplexa uppgifter och imponerande kapacitet för att kunna klippa ytor som det tidigare endast gick att klippa med större gräsklippare. Samtidigt har du chansen att minska ditt koldioxidavtryck. men om en extra fördel är hybridklipparens standardkonfiguration extra utrustad.

P 535HX

Mångsidig kapacitet

Arbete i trånga eller bullerkänsliga områden kan vara en utmaning när man använder klipputrustning. På samma sätt kan avgaserna störa arbetsområdena du förflyttar dig mellan.

Med Husqvarna P 535HX är det inte längre ett problem. Hybridfunktionen gör det möjligt att enkelt växla till ett helelektriskt läge, vilket minimerar din påverkan – inte bara på människorna runt omkring utan även på miljön.

Det går också att aktivera elläget när andra tillbehör inte behöver diesel för att fungera, till exempel för att köra med släp. Kraft från batteri gör att du kan spara bränsle och få en bättre arbetsdag, eftersom funktionen ”stör ej” läggs till. Eftersom batteriet är fulladdat efter bara 20 minuters klippning kan du snabbt och enkelt förflytta dig mellan områdena utan problem.

P 535HX Hybrid

Utformad för att ge dig en perfekt översikt

Husqvarna P 535HX har massor med lösningar som ger dig bästa möjliga översikt i alla situationer. När du sitter bekvämt i det fjädrade Grammer-sätet har du en display med ett grafiskt användargränssnitt som visar lättåtkomliga funktioner och relevant information i färg. Det medföljande hydraulkitet gör det möjligt att använda och styra fler tillbehör och aggregat. Maskinen har inbyggd uppkoppling till Husqvarna Fleet Services™*, vårt digitala verktyg som du kan använda för att samla in och analysera driftdata för att förbättra din verksamhet. Dessutom hjälper exteriördesignen dig att ha god överblick över din arbetsuppgift. Bland annat med hjälp av de två nya kraftfulla LED-strålkastarna som förbättrar synbarheten, både nära och på håll.

*En prenumeration på Husqvarna Fleet Services™ krävs för att använda den här funktionen.

P 535HX Hybrid

Hög produktivitet, låg miljöpåverkan

Den diesel-elektriska drivlinan är det bästa av två världar. Den elektriska drivlinan ger ett i stort sett helt tyst transportläge: 16 dB(A) som är lägre än med vanliga gräsklippare*. Den är dessutom effektivare och ger upp till 30 % lägre bränsleförbrukning samt extra kraft för klippning. Det gör att du kan öka produktiviteten eller spara pengar på bränslekostnaderna samtidigt som du minskar dina koldioxidutsläpp. Genom att lägga till plug-in-laddning (nätaggregat säljs som tillbehör) kan du alltid starta med ett fulladdat batteri, samtidigt som du minskar din miljöpåverkan ännu mer.

Sist men inte minst ger drivlinan en tillförlitlig elektronisk dragkraftsreglering, vilket bidrar till säkrare, effektivare drift och bra klippresultat. Sammantaget innebär det här en konsekvent ökad produktivitet.

*Uppmätt på asfalt med en mikrofon placerad på 7,5 m avstånd i enlighet med ISO 732 Mätning av buller från accelererande vägfordon.