Vad är fördelarna med att ansluta en produkt till Husqvarna Connect via Bluetooth?

Anslut produkten till Husqvarna Connect via Bluetooth för att få tillgång till hela utbudet av unika funktioner för produkten, såsom återstående drifttid, statistik och underhållsinformation.

Funktionerna du får med en Bluetooth-ansluten produkt varierar beroende på produkt.

Vi förbättrar kontinuerligt Husqvarna Connect och lägger till nya funktioner. Här är några av fördelarna med Bluetooth-anslutna produkter:

• Du kan fjärrlåsa produkten.
  • Du kan visa användningsstatistik för produkten.
  • Du kan visa aktuell batteri- eller bränslenivåstatus.
  • Du kan visa SavE™-statistik.
  • Du kan visa felmeddelanden från produkten i appen.
  • Du kan visa underhållsmeddelanden från produkten i appen.