Ta bort ett Husqvarna Fleet Services™-konto

Följ nedanstående anvisningar om du vill avsluta ditt Husqvarna Fleet Services™-konto. En borttagningsbegäran skickas då till ditt lokala säljbolag. (Kontot tas inte bort omedelbart när du skickar begäran.)

1. Logga in på ett Husqvarna Fleet Services™-konto med rollen ansvarig.
  2. Klicka på Företag i menyn längst upp
  3. Klicka på Företagsinformation
  4. Längst ned på nästa sida klickar du på Skicka begäran om borttagning
  5. Fyll i de obligatoriska fälten och klicka på Skicka.

Obs! Om du har skickat en borttagningsbegäran av misstag eller ändrat dig angående borttagningen ska du kontakta din lokala säljrepresentant så snart som möjligt.