Inga maskiner visas i appen Husqvarna Fleet Services™

Läs om vad du gör om du har problem med att lägga till eller visa konfigurerade Husqvarna Fleet-maskinsensorer i appen Husqvarna Fleet Services™.

Gör följande kontroller:

• Se till att maskinen är inom Bluetooth-räckvidden för Husqvarna Fleet Services™ Gateway.
  • Kontrollera att maskinsensorn på maskinen har batteri och att lampan blinkar.
  • Kontrollera att gatewayinställningarna för platstjänster och Bluetooth är aktiverade och att gatewayenheten har åtkomst till internet.
  • Öppna Android-inställningarna för appen och kontrollera att appen tillåts att använda platstjänster och Bluetooth.
  • Kontrollera att UDP-trafik tillåts i företagets nätverk – kolla med IT-avdelningen.

Om alla ovanstående punkter är ok och du fortfarande inte ser några maskiner i appen kan du testa att stänga av appen och starta den igen. Se till att du faktiskt stänger av appen och inte bara minimerar den.

Om problemet fortfarande kvarstår kan du testa att starta om gatewayenheten. Det kan även hjälpa att installera om appen.

Obs!
För bensinprodukter kan det ta upp till 30 sekunder efter att du har stängt av maskinen innan du kan se maskinen i appen. Alla data från när maskinen har körts laddas upp.
För batteridrivna produkter kan det ta upp till 15 minuter efter att du har stängt av maskinen innan du kan se maskinen i appen. Data överförs var 15:e minut medan du använder maskinen.