Är Husqvarna Connect tillgängligt för produkter utan Bluetooth?

Ja, Husqvarna Connect är tillgängligt för många produkter utan Bluetooth. Om du lägger till din produkt i Husqvarna Connect blir det lättare att hitta produktinformation, bruksanvisningar, instruktionsvideor och tillbehör och delar som passar för produkten. Dessutom hittar du enkelt närmaste Husqvarna-återförsäljare med kontaktinformation och vägbeskrivningar.

Vissa funktioner är dock begränsade för produkter utan Bluetooth-anslutning, till exempel produktstatistik och larmaviseringar.