Arbetskläder och skyddskläder

(51)
Feature Tech-Knee, Technical Extreme trousers

Technical Extreme: vår bästa kombination av skydd och komfort

Technical Extreme-jackan och -byxorna representerar det allra bästa inom lättviktsskydd och -komfort. Med funktioner som Tech-Knee som tillför flera fiberlager för bättre skydd, förböjda knän och ärmar, fyrvägsstretch och material med bra andningsförmåga kommer du känna dig säker på jobbet utan att behöva kompromissa med rörligheten. Technical Extreme Arborist-byxorna är utformade med Tech-Climb-funktionen – vår innovativa lösning för trädklättrare som använder klätterutrustning och som ger optimalt skydd runt benen.

Logger preparing, Technical Extreme

De bästa materialen för bästa resultat

Husqvarnas sortiment av skyddskläder och utrustning är konstruerade med samma skicklighet och omsorg om detaljer som våra verktyg. De material som används i Husqvarnas skyddskläder har alla antingen utvecklats eller handplockats av oss, och sedan testats på många olika sätt både i labbet och i skogen för att säkerställa att de ger bästa komfort, skydd och funktionalitet.

Technical Extreme Arborist trousers - female model (Studio background)

Hitta din storlek

Beroende på vilken modell du köper kommer kläderna att sitta lite olika på kroppen. Kläder i Classic- och Functional-serierna har normal passform, Technical har åtsittande passform och Technical Extreme har smal passform. Ta dina kroppsmått och kolla i guiden nedan för att hitta rätt storlek.

Rough environment, Technical Robust

Hela kläder är säkra kläder

Förutom att tvätta och rengöra skyddskläderna måste du kolla efter hårt slitna ytor, skador och revor i tyget. Skyddsfunktionerna kan minskas drastiskt om kläderna inte lagas på rätt sätt. Använd reparationsguiden som referens och rådgör alltid med återförsäljaren om du har funderingar.

Fyra komfort- och skyddsnivåer