Tilläggssystem

På svåråtkomliga platser där rörligheten inte är den bästa gäller verkligen att mindre är mer. Med det flexibla tilläggssystemet har du möjlighet att bara ta med det du behöver genom att helt enkelt lägga till verktygen i bältet. Dessa verktyg kan enkelt bytas ut mot andra tillbehör till Husqvarnas verktygsbälte Flexi när det behövs.

Tool Belt Flexi

Ergonomi

Arbetet utomhus är fysiskt krävande och ibland behöver din kropp lite extra stöd. Därför är Husqvarnas verktygsbälte Flexi utrustat med en sele för att säkerställa jämn viktfördelning. Selen kan justeras individuellt i fyra lägen. Om du bara vill använda bältet är selen enkel att ta loss. Selen ingår i alla Flexi-verktygsbälteskit.

Tool Belt Flexi - Belt Buckle

Unikt, lättöppnat bältesspänne

Bältesspännet på verktygsbältet Flexi har utformats för komfort och säkerhet. Bältet är förskjutet åt sidan för att förhindra att spärren fastnar i kläderna. Unik design, enkelt att justera steglöst och snabb uppknäppning med en hand.

Tool Belt Flexi

Öka flexibiliteten under arbetsdagen

Vi vet att du behöver arbeta på svåråtkomliga platser och att du ställs inför naturens alla oförutsägbara krafter. Vårt nya verktyg är utformat för att optimera arbetsflödet och maximera effektiviteten. Den ergonomiska viktfördelningen och det flexibla tilläggssystemet gör det enkelt att transportera verktygen och förflytta sig mellan olika arbetsområden.