MyPages11-02-2024

Vilka är fördelarna med Husqvarnas produktregistrering?

Genom att registrera din Husqvarna-produkt får du snabb och enkel åtkomst till praktiska funktioner, information och onlinesupport.

• Du kan registrera alla dina Husqvarna-produkter på ett och samma ställe.
  • Information om dina registrerade Husqvarna-produkter, t.ex. garantins utgångsdatum, produktnummer och serienummer eller Husqvarna-ID (om tillgängligt).
  • Information om serviceavtal (om tillämpligt)
  • Åtkomst till serviceboken som visar service som utförts på dina produkter av Husqvarna-återförsäljare.
  • Snabb åtkomst till produktassistenten för teknisk information och support.
  • Det går att hitta dig som ägare av en produkt i händelse av stöld eller förlust.
  • Aktivera enkelt återkallelseinformation och underhållspåminnelser (om tillämpligt).
  • Välj att få kampanjmeddelanden och anpassade erbjudanden för Husqvarna-produkter.
  • Enkelt att visa och ändra din profil (personuppgifter, åtkomst till betalningar och prenumerationer, ändra lösenord och ta bort konto).

Klicka här för att registrera en Husqvarna-produkt på MyPages. Om du redan har skapat ett konto för Automower® Connect, Husqvarna Connect eller Husqvarna Fleet Services™ kan du använda samma inloggningsuppgifter till MyPages. Se till att ha Husqvarna ID-numret (HID) eller produktnumret (PNC) och serienumret till hands för din Husqvarna-produkt.

När du köper en produkt från en Husqvarna-återförsäljare får du en e-postinbjudan om att registrera produkten. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information.