MyPages11-02-2024

Så här uppdaterar du e-postadressen för ditt Husqvarna-konto på MyPages

Du kan uppdatera e-postadressen för ditt Husqvarna-konto och tillhörande tjänster, som Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™ och produktregistrering på MyPages.

Observera att om du ändrar e-postadressen förnågon av dessa tjänster ändras även e-postadressen för alla andra tjänster.

Så här uppdaterar du din e-postadress:

1. Logga in på MyPages.
  2. Välj Min profil i menyn.
  3. Klicka på Redigera din profil.
  4. Klicka på Begäran om ändring av e-postadress.
  5. Ange den nya e-postadressen och lösenordet och klicka sedan på Bekräfta.
  6. Öppna e-postbekräftelsen i inkorgen för att bekräfta den ändrade e-postadressen.
  7. E-postadressen för ditt Husqvarna-konto och tillhörande tjänster har ändrats.

Se även: Vad används ett Husqvarna-konto till och hur registrerar jag mig?