Sweeper Combi Trimmer

En maskin, många användningsområden

Om du letar efter ett innovativt och mångsidigt verktyg är en Husqvarna kombitrimmer det perfekta alternativet för dig. Alla kombitrimmers från Husqvarna levereras med ett stort urval av tillbehör, så att du enkelt kan byta när det är dags.

Combi Trimmer 129LK

Tillbehör för alla uppgifter

Din Husqvarna kombitrimmer kan förvandlas till en grästrimmer, häcksax, kantskärare, stångsåg, jordfräs eller sopborste med hjälp av vårt breda sortiment av tillbehör. Våra tillbehör har hållbar konstruktion och är snabba och enkla att ansluta. De har dessutom tillräckligt hög effekt för att trimma tätt gräs, klippa grova buskar och blåsa eller sopa undan löv och skräp.

Blower Attachment, Combi Trimmer

En ny nivå av effektivitet

När det gäller effekt, produktivitet och hållbarhet kompromissar vi aldrig. Därför har vi konstruerat våra kombimaskiner med samma höga prestanda som våra traditionella maskiner – oavsett vilket tillbehör du använder. Det gör att du kan arbeta bekvämt och effektivt med stångsågen med lyckade odlingsresultat.

Battery combitrimmer 325iLK

En kompanjon att lita på

Alla tillbehör i kombination med motorenheten gör den lika kraftfull och effektiv som traditionella trimmers, stångsågar, häcksaxar och så vidare. Nu kan du alltid ha tillgång till ett pålitligt verktyg som får jobbet gjort.