Automower®27-02-2024

Ta bort anslutningen mellan IFTTT och ditt Automower® Connect-konto

För att ta bort anslutningen mellan IFTTT och ditt Automower® Connect-konto måste du ta bort tjänsten Husqvarna Automower® från ditt IFTTT-konto.

1. Logga in på IFTTT med det konto som du inte vill använda för att styra Automower®-robotgräsklipparen.
  2. Klicka på din e-postadress för att komma åt dina kontoinställningar.
  3. Välj Mina tjänster > Husqvarna Automower®.
  4. Klicka på inställningssymbolen och klicka på Remove (Ta bort).

Nu är ditt Automower® Connect-konto inte längre anslutet till IFTTT-kontot.