Automower®18-04-2024

Ingen slingsignal – Automower®-felmeddelande

Felmeddelandet Ingen slingsignal visas när Automower®-robotgräsklipparen inte känner av slingsignalen från begränsningskabeln.

Vanliga orsaker:

• Laddstationen saknar strömförsörjning. Enheten för strömförsörjning kan vara frånkopplad från vägguttaget eller så kan en av husets säkringar ha gått.
  • Begränsningskabeln är inte ordentligt ansluten till laddstationen.
  • Begränsningskabeln är trasig, till exempel avskuren vid trädgårdsarbete.

Produktassistenten kan hjälpa dig att hitta lösningen på ditt specifika problem.

Se även:

Hitta kabelbrott i din Automower®-installation.