Chainsaw 562 XP

Levert u het vermogen voor betere prestaties

Of u nu bomen kapt, haardhout hakt of grote oppervlakken vrijmaakt, Husqvarna heeft een kettingzaag op benzine die de klus snel, veilig en makkelijk klaart. Ons assortiment omvat modellen voor elke behoefte – van zagen voor incidenteel gebruik voor huiseigenaren tot toonaangevende professionele modellen die voor de zwaarste klussen werden ontwikkeld.

Chainsaw 460 Rancher

Ontworpen met veelzijdigheid in gedachten

Ons assortiment kettingzagen op benzine werd ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Elke kettingzaag is uitgerust met geavanceerde technologische functies die ze ideaal maken voor allerlei klussen - van het zagen thuis in de tuin tot professioneel boom- en bosbouwwerk. Kettingzagen op benzine van Husqvarna hebben het vermogen en de veelzijdigheid om elke uitdaging aan te gaan – hoe groot of klein ook.

Chainsaw 560 XP

Prestaties en vermogen – zonder compromissen

Onze kettingzagen staan bekend om hun vermogen, maar dat betekent niet dat u hoeft in te leveren op effectiviteit. Robuuste X-Torq®-motoren betekent dat elk model – van onze kleine kettingzagen op benzine tot onze grotere, professionele zagen – uitzonderlijke prestaties levert. U kunt dus langer werken, met meer vermogen uit één tank.

Chainsaw logger - Canada

Uniek ontwerp voor toegankelijkheid en gebruiksgemak

De dagen dat kettingzagen op benzine overmatige trillingen produceerden en moeilijk te hanteren waren, zijn allang voorbij. We hebben een groot aantal functies toegevoegd om toegankelijkheid en gebruiksgemak te kunnen garanderen. Onze Husqvarna LowVib®-technologie vermindert bijvoorbeeld trillingen in de handgreep, terwijl het SmartStart®-systeem betekent dat u uw kettingzaag kunt starten en stoppen zonder de motor te verzuipen. Voeg daar nog eens andere extra's aan toe, zoals verwarmde handgrepen, en u beschikt over een assortiment kettingzagen die een genot zijn om mee te werken – wat de klus ook is, wat het weer ook is.