Battery Brushcutter 535iFR

Maak kennis met de bosmaaiers op accuvoeding van Husqvarna

Of u nu een huiseigenaar of een professionele gebruiker bent, met een bosmaaier op accuvoeding van Husqvarna haalt u meer uit uw tuin. U hoeft zich geen zorgen te maken over geluid of brandstof bijvullen. Zo kunt u elke klus snel, veilig en efficiënt klaren. En u hoeft niet bang te zijn dat u niet genoeg vermogen hebt. Husqvarna-bosmaaiers met accu zijn even krachtig als benzinemodellen. De lithium-ionaccu van 36 volt en de borstelloze motor leveren genoeg vermogen om zelfs de meest uitdagende taken aan te pakken.

Battery Brushcutter 535iRXT, User Interface

Handig vermogen dat lang meegaat

De lithium-ionaccu van 36 volt is eenvoudig op te laden, gemakkelijk te vervangen en volledig compatibel met alle andere Husqvarna-accuapparaten. De gebruiksduur wordt geoptimaliseerd met ons SavE®-systeem terwijl het geïntegreerde koelsysteem de motor koel houdt. Zo kunt u ook als het kwik stijgt blijven doorwerken. Een ander voordeel van accuvoeding is dat er bijna geen onderhoud nodig is en dat de motor niet hoeft te worden gereinigd.

Battery Brushcutter 535iRXT, Grass Blade

Slim ontwerp voor comfort en efficiëntie

Elektrische bosmaaiers van Husqvarna zijn licht, goed uitgebalanceerd en comfortabel in gebruik. Ze worden ook geleverd met uiteenlopende slimme functies zoals de ergonomische verstelbare handgreep, die ontworpen is voor wendbaarheid en efficiëntie. De LowVib®-vibratiedempers verminderen de trillingen in de handgreep, zodat u langer en aangenamer kunt werken. En om ervoor te zorgen dat u altijd snel en eenvoudig aan de slag kunt gaan, is er het directe-startsysteem.

Battery Brushcutter 535iRXT, Trimmer Line

Werken zonder uw omgeving te verstoren

Werken met een bosmaaier kan mensen in de buurt storen. Gelukkig zijn bosmaaiers op accuvoeding veel stiller in gebruik dan benzinemodellen (ongeveer 13 dB stiller). Deze aanzienlijke verlaging is gunstig voor zowel u als mensen om u heen. Maar het zijn niet alleen geluidsniveaus die u verlaagt. Doordat de elektrische bosmaaiers met accu van Husqvarna geen directe uitstoot hebben, vermindert u ook nog eens uw impact op het milieu.