Vad innebär ett blinkande gult ljus på Automower®-laddstationen?

Ett blinkande gult ljus på laddstationen för din Automower®-robotgräsklippare innebär att guidekabeln är trasig eller frånkopplad.

1. Kontrollera att guidekabelns kontaktdon är ordentligt anslutna till laddstationen.
  2. Kontrollera om guidekabeln är trasig och byt ut den skadade delen av guidekabeln mot ny slingkabel. Läs mer i Hitta kabelbrott i din Automower®-installation.

Vår Produktassistent kan också hjälpa dig att hitta kabelbrott.