Mobiloperatörer och SIM-kort för Automower®-robotgräsklippare

Om din Automower®-robotgräsklippare är ansluten till Automower® Connect och Husqvarna Cloud via mobilnätet har den ett SIM-kort installerat. SIM-kortet används för att ansluta klipparen till mobilnätet och gör det möjligt att kommunicera med Automower® Connect-appen så att du kan styra klipparen oavsett var du befinner dig.

Vilka kostnader kan uppstå i samband med användning av Automower® Connect?

Automower® Connect är kostnadsfritt och SIM-kortet som tillhandahålls av Husqvarna ger din klippare fri anslutning under tio år.** Du behöver inte registrera dig för ett separat avtal med mobiloperatören och det finns inga driftskostnader förknippade med användning av Automower® Connect.

Vilken mobiloperatör använder Automower® Connect?

Vi använder olika mobiloperatörer och roamingpartner i olika länder för att erbjuda bästa möjliga täckning på olika marknader.

Kan jag byta ut SIM-kortet i klipparen mot ett kort från en annan mobiloperatör?

Din klippare är utrustad med ett SIM-kort som erbjuder täckning i de flesta delarna av världen. Det är dock möjligt att byta till valfri operatör. Kontakta din återförsäljare om du vill byta till en annan mobiloperatör.

Hur mycket data använder Automower® Connect-appen varje månad?

Automower® Connect-appen använder cirka 25 MB data per månad när den används, men dataförbrukningen varierar mellan olika modeller och användning.

Kan jag se det återstående saldot på min klippares förbetalda SIM-kort?

All datatrafik ingår. Det går inte att se det återstående saldot.

*Utom Automower® 330X. Om du vill använda Automower® Connect med en Automower® 330X-robotgräsklippare måste du installera ett Automower® Connect-kit.|**Förutsatt att Automower® Connect stödjer mobilnätstekniken på din marknad under hela perioden och att det finns en leverantör av mobilnätsteknik i området.

Mer information

Vilka Automower®-robotgräsklippare kan styras via Automower® Connect-appen?