1/8

Husqvarna Aspire™ Snoeizaag PE5-P4A met accu en lader

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uitschuifbare elektrische snoeischaar met slimme opbergruimte

Een accu snoeizaag te gebruiken met of zonder verlengstok. De paal is eenvoudig te bevestigen en te verstellen tot 1,7 m, waardoor het gemakkelijker wordt om hogere takken te bereiken. Gebouwd op onze bewezen expertise op het gebied van kettingzagen, is hij robuust genoeg om gemakkelijk takken van 75 mm breed te zagen. Uitgerust met een zachte handgreep met een gemakkelijke en gereedschapsloze vervanging van ketting en zaagblad en verbeterde veiligheid met de automatische uitschakeling wanneer deze onbeheerd wordt achtergelaten. Opbergen is gemakkelijk gemaakt met de meegeleverde haak en onderdeel van het 18V POWER FOR ALL-accusysteem.

De Husqvarna Aspire™ accu-aangedreven gereedschappen zijn ontwikkeld met beperkte ruimte in gedachten. Daarom wordt elk product geleverd met een op maat gemaakte opberghaak die direct aan de muur kan worden gemonteerd of kan worden gebruikt met het Husqvarna Aspire™ Storage Rail-systeem. Deze gereedschapsopslag kan worden uitgebreid met alle tuingereedschappen naast het Aspire™ railsysteem.

Dit product maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en is compatibel met tal van andere accu's en opladers van deelnemende merken. Zo hoef je voor al je huis- en tuinproducten maar één accu aan te schaffen.

Productinformatie

Vergelijk specificaties en functies met vergelijkbare Husqvarna-producten.
Vergelijk

Kit with charger and 4,0Ah Battery

Art. nr.: 970 62 14‑04

Productgegevens
Kit with charger and 4,0Ah Battery
Art. nr.: 970 62 14‑04
GTIN-13/EAN7333377075955