Robotmaaiers27/02/2024

Uw account van Automower® Connect loskoppelen van Google Home

Om uw account van Automower® Connect los te koppelen van Google Home, en verwijder alle Automower®-robotmaaiers uit uw Google Home, en volg de onderstaande instructies.

1. Open de app Google Home.
  2. Tik op het pictogram Instellingen.Settings icon
  3. Selecteer Werkt met Google.
  4. Tik op Husqvarna Automower®.
  5. Selecteer Account ontkoppelen.
  6. Tik op Ontkoppelen om te bevestigen dat u alle Automower®-robotmaaiers uit uw apparaten van Google Home wilt verwijderen en koppel uw account van Automower® Connect los van Google Home.

Nu is de verbinding tussen uw Google-account en uw account van Automower® Connect verwijderd en maken uw Automower®-robotmaaiers geen deel meer uit van uw apparaten van Google Home.