Robotmaaiers6/03/2024

De capaciteit van het werkgebied en de maximale maaitijd van uw Automower® robotmaaier begrijpen

Werkgebiedscapaciteit

De capaciteit van het werkgebied van uw robotmaaier geeft het gebied aan dat de maaier per uur en dag kan bestrijken wanneer deze op volle capaciteit werkt. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat het productschema het mogelijk maakt om continu, zeven dagen per week, op een vlakke ondergrond te werken.

Raadpleeg de technische specificaties in de gebruikershandleiding voor meer informatie over de capaciteit van het werkgebied van uw specifieke model.

Maximale maaitijd

De maximale maaitijd per dag is afhankelijk van de capaciteit van het werkgebied van het product. Dit is een vaste waarde en deze kan niet worden aangepast of uitgebreid door de gebruiker. Zodra het product de maximale maaitijd voor de dag heeft bereikt, wordt het bericht Het maaien van vandaag voltooid weergegeven in de Automower® Connect-app en op het display van de maaier. Het product parkeert zichzelf daarna tot de volgende dag.

Bedrijfstijd versus maximale maaitijd

Bedrijfstijd en maximale maaitijd zijn twee verschillende concepten:

  • Maximale maaitijd: Dit is een vaste waarde die niet door de gebruiker kan worden aangepast. Dit wordt bepaald door de capaciteit van het werkgebied van het product.
  • Gebruiksduur: Dit kan worden ingesteld met behulp van een schema, via het productdisplay of de Automower® Connect-app. Het regelt de uren van de dag waarop het product mag werken. De bedrijfstijd omvat maaien, zoeken en opladen. De indeling van de tijd hangt af van verschillende factoren, zoals de indeling van het werkgebied, de grasgroei en de leeftijd van de accu.

Neem voor persoonlijke hulp met uw robotmaaier contact op met uw plaatselijke Husqvarna-dealer.

Was dit artikel nuttig?