Robotmaaiers1/03/2024

Accutemperatuur buiten limieten - Foutmelding Automower®

De Automower®-robotmaaier is ontworpen voor gebruik binnen specifieke temperatuurbereiken. Als de accutemperatuur buiten deze limieten valt, geeft de maaier het bericht Accutemperatuur buiten limieten weer. Dit is een indicatie dat de accutemperatuur te hoog of te laag is voor de werking van de maaier.

In de meeste gevallen hoeft u niets te doen wanneer dit bericht wordt weergegeven. De Automower®-robotmaaier hervat de geplande werking zodra de accutemperatuur weer binnen het acceptabele bereik komt.

Als het bericht vaak wordt weergegeven tijdens het opladen, kan dit een teken zijn dat uw laadstation wordt blootgesteld aan overmatige hitte of direct zonlicht. Verplaats het laadstation eventueel naar een plek in de schaduw. Een effectieve oplossing is het Husqvarna Automower® House. Dit accessoire helpt uw robotmaaier te beschermen tegen de langetermijneffecten van blootstelling aan regen en zon tijdens het opladen.

Bekijk voor meer informatie onze bronnen over de oplaad- en bedrijfstemperatuur van Automower®-robotmaaiers en de best practices bij het plaatsen van het laadstation in een Automower®-installatie.

Neem voor persoonlijke hulp met uw robotmaaier contact op met uw plaatselijke Husqvarna-dealer.

Was dit artikel nuttig?