Vad är nytt i den senaste programvaruuppdateringen för Automower® 320 NERA, 430X NERA och 450X NERA

Genom att regelbundet uppdatera programvaran bidrar du till att hålla din Automower®-robotgräsklippare i gott skick och du får tillgång till nya funktioner och prestandaförbättringar som Husqvarna släpper.

Här nedan ser du versionskommentarerna om de senaste programvaruuppdateringarna för följande produkter:

• 320 NERA
  • 430X NERA
  • 450X NERA
  • Laddstation för Automower® NERA

Mer information om hur du uppdaterar programvaran i din Automower®-robotgräsklippare med FOTA

Programvaruversion: 5366155-07A_P21-SwPkg_54.2 (klippare)
Programvaruversion: 5312252-04A_CS-P21-SwPkg_54.2 (laddstation)

Släppt 2024-02

Nya funktionerFörbättringar
  • Förbättrad navigering på gräsmattan.
  • Förbättrad undvikande av objekt.
  • Justerad klassificering av vissa fel. I stället för att märka dem som ”allvarliga” kategoriseras de nu som ”bekräftelsebara”.
  • Ökad klipparhastighet när funktionen appDrive används på en smartphone för att skapa virtuella gränser eller virtuella områden med EPOS™ (320 NERA och 430X NERA).
  • Allmänna förbättringar och buggfixar i gräsklipparens funktion.

Obs! Den här programvaruversionen är inte obligatorisk, men vi rekommenderar starkt att den installeras.

Programvaruversion: 5366155-06B_P21-SwPkg_47.36 (robotgräsklippare)

Programvaruversion: 5312252-03A_CS-P21-SwPkg_47.8 (laddstation)

Släpptes 2023-10

Förbättringar

• Förbättrad batterihantering vid vinterförvaring.
  • Förbättrad användarupplevelse vid byte av PIN-kod.
  • Förbättrad krockdetektering för klipparen.
  • Diverse korrigeringar och förbättringar.

Obs! Den här programvaruversionen är inte obligatorisk, men den rekommenderas starkt.

Programvaruversion: 5366155-04B _P21-SwPkg_47.30

Släpptes 2023-06

Nya funktioner

• Flera språk tillgängliga på klipparens display.
  • Ändrat beteende för lamporna när klipparen är i felläge.
  • Ny kontroll av batterityp.
  • Ökad gräns till 800 begränsningspunkter för komplexa EPOS™-områden.
Förbättringar
  • Förbättrad Bluetooth-anslutning.
  • Förbättrad stabilitet när klipparen följer begränsningen.
  • Förbättrad identifiering och hantering av små eller smala områden.
  • Förbättrat grepp i EPOS™-läge.
  • Förbättrad kantklippningsfunktion.
  • Ökad noggrannhet i ”Köra över slinga”.
  • Förbättrad dockningskraft.
  • Förbättrad GPS-stödd navigeringsfunktion.
  • Allmänna driftsförbättringar och buggfixar.

Obs! Den här programvaruversionen är obligatorisk.