Så här lägger du till en begagnad produkt i Husqvarna Connect

Om du köper en begagnad produkt kan du lägga till den i Husqvarna Connect på samma sätt som du lägger till nya produkter, så länge den stöds av Husqvarna Connect. Klicka bara på plusikonen (+) i appen och välj en metod för att lägga till produkten.

När produkten är tillagd ser du den tidigare ägarens användningsstatistik för produkten.

Husqvarna Connect-webbplatsen finner du information om din produkt stöds.

Obs! Se till att den tidigare ägaren tar bort produkten från sitt Husqvarna Connect-konto.

Se även:

Så här lägger du till en produkt i Husqvarna Connect

Så här tar du bort en produkt från Husqvarna Connect