Så här lägger du till en produkt i Husqvarna Connect

Lägg till dina produkter i Husqvarna Connect för tillgång till live-meddelanden, produktdata, digitala guider, handböcker och mycket mer. Du kan lägga till produkter i Husqvarna Connect med Bluetooth, genom att skanna QR-koden eller ange produktinformationen manuellt.

Se videon nedan för mer information om hur detta görs eller följ anvisningarna nedan. Det spelar ingen roll om produkten är helt ny eller har använts tidigare.

Lägga till produkt med Bluetooth

Om produkten har Bluetooth kan du ansluta den direkt till appen.

1. Slå på produkten.
  2. Se till att ha aktiverat Bluetooth och platstjänster på telefonen.
  3. Öppna Husqvarna Connect-appen och tryck på ikonen (+).
  4. Välj fliken Bluetooth.
  5. Håll telefonen nära produkten. Telefonen bör nu kunna hitta produkten och visa den i listan.
  6. Tryck på produkten i listan för att lägga till den i appen.

Lägg till en produkt genom att skanna QR-koden

1. Öppna Husqvarna Connect-appen och tryck på ikonen (+).
  2. Välj fliken QR-skanning.
  3. Hitta och skanna QR-koden på produkten för att lägga till den i appen.

Lägg till en produkt manuellt

1. Öppna Husqvarna Connect-appen och tryck på ikonen (+).
  2. Välj fliken Manuell inmatning.
  3. Skrolla nedåt i listan och välj produkten.
  4. Leta upp etiketten på produkten och ange den obligatoriska informationen.
  5. För att lägga till produkten i appen klickar du på Fortsätt.

Se även:

Komma igång med Husqvarna Connect