Så här aktiverar du notiser från Automower® Connect

Om Automower®-robotgräsklipparen är ansluten till Automower® Connect via mobilnätet eller ett Wi-Fi-nätverk kan du få en notis i mobilen när ett fel inträffar.

Om du har flera klippare som är anslutna till ditt Automower® Connect-konto så får du notiser för alla klippare, inte bara för den som används som aktuell gräsklippare.

Se även: Visa meddelandehistorik för din Automower®-robotgräsklippare

Aktivera notiser

För att du ska kunna få notiser måste du tillåta att Automower® Connect-appen skickar notiser.

Notiser aktiveras i telefonens inställningar. Följ dessa instruktioner:

Iphone | Android

Meddela grannen

Ska du resa bort en helg eller kanske ännu längre och vill att någon ser till din klippare om något händer? Med Smart Connection-funktionen Meddela grannen när klipparen behöver tillsyn kan du enkelt skicka automatiska aviseringar till dina vänner när något oväntat händer och ett felmeddelande visas på klipparen.

Ta reda på mer om hur du meddelar grannen