Robotmaaiers11/02/2024

Wat is het verschil tussen Automower® Connect en Husqvarna Connect?

Automower® Connect

Automower® Connect is een app die is gemaakt voor Automower®-robotmaaiers. U kunt deze gebruiken om instellingen te wijzigen, en een schema te maken voor uw Automower®-robotmaaier en de robotmaaier te bedienen.

Husqvarna Connect

Husqvarna Connect is een app die is gemaakt voor alle Husqvarna-producten (inclusief Automower®-robotmaaiers). Hij is ontworpen om u te helpen bij het vinden van technische documentatie, reserveonderdelen, instructievideo's, gebruikershandleidingen en onderhoudsgegevens. Hij kan ook de resterende gebruiksduur en gebruiksstatistieken voor uw producten weergeven (maar hij kan niet worden gebruikt om een Automower®-robotmaaier te bedienen).