Wanneer en hoe worden sensorgegevens van Husqvarna Fleet-machines geüpload naar Husqvarna Fleet Services™?

Wanneer een machine met een Husqvarna Fleet-machinesensor dicht bij een Husqvarna Fleet Services™-apparaat komt, worden de gegevens op de machinesensor geüpload naar de back-end en vervolgens bijgewerkt in het Husqvarna Fleet Services-systeem.

Gegevens uploaden in het veld

Wanneer een machine met een Husqvarna Fleet-machinesensor dicht bij een apparaat komt dat de mobiele app Husqvarna Fleet Services™ heeft geopend, worden alle gegevens op de machinesensor geüpload naar de back-end en vervolgens bijgewerkt in het Husqvarna Fleet Services-systeem.

Houd er rekening mee dat als u uw telefoon (met de mobiele app van Husqvarna Fleet Services™ geïnstalleerd) in uw zak hebt en snel langs een van uw machines loopt, u mogelijk niet lang genoeg met de machine bent verbonden om alle gegevens te uploaden. Het is daarom mogelijk dat de positiegegevens worden bijgewerkt en niet de gebruiksgegevens (omdat de sensor meer tijd nodig heeft om alle gebruiksgegevens te uploaden).

Gegevens uploaden in het machinepark

Wanneer u uw producten terugbrengt in het machinepark en de machines dicht bij de Husqvarna Fleet Services™-gateway komen, worden alle gegevens op de machinesensor geüpload naar de back-end en vervolgens bijgewerkt in het Husqvarna Fleet Services-systeem.

Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat alle machinegegevens zijn geüpload, vooral als veel machines tegelijkertijd gegevens uploaden.

Opslag van sensorgegevens

Als een machinesensor van Husqvarna Fleet gedurende een bepaalde periode geen gegevens uploadt, worden de gegevens opgeslagen op de sensor. Zo kunnen bijvoorbeeld 3-4 weken aan gebruiksgegevens worden opgeslagen op de sensor als de machine 8 uur/dag wordt gebruikt.

Kan ik mijn apparatuur realtime volgen?

De sensoren bieden geen live GPS-tracking. De locatie die door het systeem wordt geregistreerd, is altijd 'de laatst bekende locatie', zoals gedetecteerd door een van de Husqvarna Fleet Services™-apps. De GPS-positie van de machine is afkomstig van de laatste sensorverbinding van de smartphone, en niet van de sensor zelf.

Wanneer kan ik de geüploade gegevens in de app zien?

Voor producten op benzine kan het tot 30 seconden duren nadat u de machine hebt uitgeschakeld voordat u de machine in de app kunt zien. Alle gegevens vanaf het moment dat de machine in bedrijf is, worden vervolgens geüpload.

Voor accu-aangedreven kan het tot 15 minuten duren nadat u de machine hebt uitgeschakeld voordat u de machine in de app kunt zien. Gegevens worden elke 15 minuten geüpload terwijl u de machine gebruikt.

Was dit artikel nuttig?