Een Husqvarna-robotmaaier configureren in Husqvarna Fleet Services™

Er zijn verschillende manieren om een robotmaaier te configureren in Husqvarna Fleet Services™. Welke methode u moet kiezen, hangt af van wat u wilt bereiken.

U kunt de website van Husqvarna Fleet Services™ of de mobiele app gebruiken om de robotmaaier te stoppen, te starten en te parkeren, en om de maaihoogte, het schema en andere instellingen te wijzigen.

Via de website kunt u opdrachten geven aan verschillende maaiers tegelijk.

Met de mobiele app hebt u ook toegang tot alle functies die beschikbaar zijn in de Automower® Connect-app.

Husqvarna Fleet Services™-website

Selecteer Robotmaaiers op het dashboard. Selecteer een of meer maaiers in de lijst door het vakje aan de linkerkant aan te vinken en kies de gewenste opdracht.

Als u instellingen wilt wijzigen voor afzonderlijke maaiers, zoals het inschakelen van de ECO-modus, het koplampschema wijzigen of de instellingen voor een Automower®-begrenzingsdraad wilt aanpassen, markeert u de rij van de maaier zonder het selectievakje in te schakelen, bladert u omlaag en selecteert u Configuratie robotmaaier.

Husqvarna Fleet Services™ mobiele app

Selecteer Robotmaaiers in de bovenste balk op het dashboard. Selecteer de maaier in de lijst en kies de gewenste opdracht.

Selecteer Configuratie robotmaaier om de instellingen op de robotmaaier te wijzigen of om een begrenzingsdraad voor de Automower®-installatie aan te passen.

Open de Automower® Connect-app om beveiligingsinstellingen aan te passen.

Opmerking: Om een Bluetooth-verbinding tot stand te brengen, moet u zich in de buurt van de robotmaaier bevinden (<30 m afstand) en de pincode voor de robotmaaier invoeren.