Eén Gmail-account gebruiken voor verschillende gateways

Als u veel gateways hebt, raden we u aan deze in te stellen met verschillende inloggegevens. Op deze manier kunt u het wachtwoord op één gateway resetten zonder dat u het wachtwoord op al uw gateways hoeft bij te werken (die op verschillende locaties in uw werkgebied kunnen worden geplaatst).

Om het voor u gemakkelijker te maken om al uw gateways te beheren, raden we u aan één e-mailaccount te gebruiken, maar verschillende aliassen voor elke gateway. Dit zal het beheer van uw gateway een stuk eenvoudiger maken.

Gmail-aliassen gebruiken voor uw Husqvarna Fleet Services™-gateways

Gmail heeft een aliasfunctie waarmee u een onbeperkt aantal e-mailaliassen kunt toevoegen aan één e-mailaccount. Hierdoor kunt u uw verschillende gateways met verschillende inloggegevens instellen, maar hebt u nog steeds slechts één Gmail-account om de e-mails en registraties te beheren.

Stapsgewijze handleiding

  1. Maak een standaard Gmail-account voor uw gateways (tenzij u er al een hebt), bijvoorbeeld fleetaccount@gmail.com.
  2. Stel een gateway-account in.
    • Voer bij het invoeren van het e-mailadres [gebruikersnaam]+[een alias naar keuze]@gmail.comin, bijvoorbeeld fleetaccount+Gateway1@gmail.com. Alles wat u schrijft na het plusteken (+), maar vóór het @-teken telt als de alias.
  3. Stel het volgende gateway-account in.
    • Gebruik bij het invoeren van het e-mailadres een nieuwe e-mailalias, bijvoorbeeld Gateway2 , zoals in fleetaccount+Gateway2@gmail.com.
  4. Stel het volgende gateway-account in met een derde alias, zoals Gateway3 enzovoort.

Nu zijn alle Husqvarna Fleet Services™ Gateway-accounts ingesteld met verschillende inloggegevens, maar alle e-mails zullen nog steeds in dezelfde inbox terechtkomen (in het bovenstaande geval in fleetaccount@gmail.com). U kunt eenvoudig filteren op de verschillende aliassen om informatie over een specifieke gateway weer te geven.

Zie Google-ondersteuning voor meer informatie over het instellen en filteren van Gmail-aliassen.

Opmerking: Het kan een goed idee zijn om alle inkomende e-mails van uw Gmail-account door te sturen naar uw zakelijke e-mailadres, zodat u zich niet telkens hoeft aan te melden bij Gmail als u uw Gateway-postvak wilt controleren.

Was dit artikel nuttig?