Elektrische gazonmaaiers 

Als u op zoek bent naar een lichte en gebruiksvriendelijke maaier met weinig lawaai en weinig onderhoud, is een draadloze elektrische maaier de beste keuze. U kunt uitkijken naar aangename en soepele gazonverzorging zonder benzine te hoeven bijtanken of de olie, riemen en bougies te hoeven verversen of vervangen. Verschillende gazonmaaiers met accu van Husqvarna hebben ook een dubbel accucompartiment, waardoor u langer kunt werken voordat het tijd is om op te laden. Met de savE®-modus kunt u de gebruikstijd nog verder verlengen. Dit is perfect voor maaitaken waarbij geen volledig vermogen nodig is. Bij het maaien onder zware omstandigheden verhoogt de Power Boost-functie automatisch de snelheid van het blad voor extra vermogen. Ten slotte stoten onze elektrische gazonmaaiers geen CO₂-emissies uit tijdens het gebruik. 

Gazonmaaiers op benzine 

Gazonmaaiers op benzine van Husqvarna bieden het vermogen om veeleisende maaitaken uit te voeren en het product gedurende langere perioden te gebruiken. Ons assortiment omvat verschillende maaiers die grotere gazons kunnen beheren, en net als bij de gazonmaaiers met accu kunt u kiezen tussen duwmaaiers en zelfrijdende modellen. 

Vragen en antwoorden

Elektrische gazonmaaiers en gazonmaaiers op benzine hebben verschillende functies en voordelen en zoals in dit artikel wordt vermeld zijn deze afhankelijk van uw behoeften en wat u belangrijk vindt.

Het assortiment elektrische gazonmaaiers van Husqvarna omvat zowel zelfrijdende als duwmodellen.

Een elektrische gazonmaaier kan hetzelfde type gras maaien als een gazonmaaier op benzine. Ongeacht welke variant u hebt, is het echter raadzaam om in fasen te maaien (een derde van de graslengte per keer). Bij erg hoog gras is een gazonmaaier met zijuitworp de optimale keuze voor efficiënt maaien.

Nee. Een van de voordelen van elektrische gazonmaaiers is dat u de olie, riemen en bougies niet hoeft te verversen of vervangen.

Raadpleeg onze tabel met de acculooptijd voor meer informatie. 

Alle Husqvarna-producten zijn van hoge kwaliteit en ongeacht welk gazonmaaiermodel u kiest, kunt u rekenen op een robuuste constructie en doordachte oplossingen die jarenlang betrouwbaar gebruik mogelijk maken. Door originele reserveonderdelen van Husqvarna te gebruiken, kunt u de levensduur van uw maaier verlengen en voor optimale efficiëntie zorgen. 

Raadpleeg onze tabel met de acculooptijd voor meer informatie.