Salesman image

Fleet Service

ALS UW APPARATEN KONDEN PRATEN, WAT ZOUDEN ZE DAN ZEGGEN?

video-play-button
video-play-button video-pause-button

Hebben verborgen inefficiënties nadelige gevolgen voor uw werkzaamheden in de landschapsverzorging? Ontdek het nu binnen twee minuten door uw bedrijfsvoering te evalueren of een live demonstratie te boeken en te zien hoe Fleet Services uw bedrijf kan omvormen op basis van werkelijke inzichten in plaats van giswerk.
Houd uw bedrijfsvoering tegen het licht

WELKOM IN DE TOEKOMST VAN LANDSCHAPSVERZORGING

Fitness trackers, alarmsystemen, auto's, lampen, tandenborstels, noem maar op. Overal waar u kijkt ziet u nieuwe producten die uw leven net een beetje beter en gemakkelijker maken. En nu al onze professionele producten kunnen worden uitgerust met sensoren, bieden we dezelfde voordelen aan voor hoveniersbedrijven.

Of u uw dagen nu buiten doorbrengt of op kantoor, naar uw uitrusting luisteren kan uw bedrijfsvoering totaal veranderen. Precies weten hoe machines worden gebruikt, wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd en zelfs wat voor soort werkdag u hebt gehad, zorgt ervoor dat u belangrijke beslissingen kunt nemen op basis van werkelijke inzichten, in plaats van giswerk. Dit alles leidt tot een betere workflow en een hogere winstgevendheid voor uw bedrijf.

De toekomst van landschapsverzorging is nu gekomen. We noemen het Husqvarna Fleet Services.

WAT HET ZOU ZEGGEN OVER ALTIJD STARTKLAAR ZIJN

EEN PERFECT OVERZICHT VAN AL UW UITRUSTING

Heeft uw bedrijf meer machines dan u daadwerkelijk gebruikt? Of te weinig? Zeg eens eerlijk, weet u eigenlijk hoeveel machines u hebt? Het handmatig beheren van al uw machines kan veel gedoe zijn, vooral als u veel machines hebt. Met Husqvarna Fleet Services zijn ze allemaal digitaal geregistreerd op één plek. Door u aan te melden bij het systeem, ziet u alle soorten en aanduidingen, hoeveel ze de laatste tijd zijn gebruikt en wanneer er voor het laatst onderhoud is uitgevoerd.

TIJDIG ONDERHOUD VAN MACHINES VOORKOMT DURE UITVAL

Een defecte machine tijdens het werken is altijd frustrerend. Misschien moet u teruggaan naar kantoor voor een vervangende machine of moet u de taak uitvoeren met een machine die minder geschikt is. Uiteraard heeft dit ook grote gevolgen voor de hoeveelheid werk die u kunt verzetten, vaak resulteert het in onnodige voorbereidingsdagen. Maar in feite kunnen de meeste defecten worden voorkomen door op tijd onderhoud uit te voeren aan uw apparatuur. Dit is waar Husqvarna Fleet Services goed van pas komt. Het waarschuwt u tijdig wanneer onderhoud moet worden uitgevoerd aan een machine, zodat u de servicebeurten kunt inplannen rondom uw opdrachten en reserveonderdelen kunt bestellen voordat ze dringend nodig zijn.

ZORG ERVOOR DAT UW MACHINES LANGER MEEGAAN

Hoe u omgaat met uw materieel heeft een enorme impact op de levensduur en betrouwbaarheid. Husqvarna Fleet Services biedt machinebesturingsrapporten waarmee u het gebruik van elke machine kunt optimaliseren. Door de slijtage te minimaliseren, verlaagt u het risico op defecten die leiden tot kostbare reparaties achteraf en ongeplande uitval. Tevens wordt gewaarborgd dat elke machine zoveel mogelijk seizoenen meegaat. Om nog maar te zwijgen over het lagere risico op ongevallen wanneer machines correct worden gebruikt.

WAT HET U ZOU ZEGGEN OVER SLIMMER WERKEN

WAT HET U ZOU VERTELLEN OVER EEN MINDER INSPANNENDE WERKDAG

HOUD DE TRILLINGSNIVEAUS ONDER CONTROLE

Landschapsverzorging kan zeer vermoeiend zijn. Om het werk vol te houden, moet u ervoor zorgen dat u de aanbevolen maximale trillingsniveaus niet overschrijdt. Husqvarna Fleet Services helpt u hierbij. Vergeet niet om uw persoonlijke gebruikerstag te dragen; het systeem berekent automatisch aan hoeveel trillingen u bent blootgesteld, gebaseerd op de tijd en de feitelijke machines waarmee u hebt gewerkt. De app levert dagelijkse trillingsrapporten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u binnen de limieten blijft, en het uitgebreide overzicht van de website maakt het gemakkelijker om een duurzame werkomgeving voor alle teams te creëren.

TIJD OM VAN KLUS TE WISSELEN?

Afwisselend werk maakt uw dag niet alleen leuker, het is ook essentieel om het risico op RSI te verkleinen. Maar in werkelijkheid is het vaak lastig om te weten wanneer u risico loopt en moet overschakelen naar een andere taak. Husqvarna Fleet Services toont iedereen de harde feiten over hoe vaak ze elk type machine gebruiken – daardoor wordt het gemakkelijker om een gevarieerde werkdag in te plannen.

KIJK TERUG OP HET WERK DAT U HEBT GELEVERD

Benieuwd naar hoe en hoeveel u de laatste tijd hebt gewerkt? Bekijk gewoon uw Workday Log in de app. Aangezien de sensoren vastleggen wanneer u een specifieke machine gebruikt, krijgt u een goed overzicht van uw werkdag. U kunt ook oudere gegevens bekijken om trends te identificeren.

Pia Dosé

“We hadden een veel te groot en te sterk machinepark voor het werk dat we deden. Husqvarna Fleet Services bespaart ons een hoop werk en nu hebben we alles onder controle!”

Pia Dosé, landschapsingenieur - kerkhof van Trollhättan in Zweden Volledige video met aanbevelingen bekijken
Husqvarna Fleet Services

ZO WERKT HET

video-play-button
video-play-button video-pause-button

WAT U NODIG HEBT OM AAN DE SLAG TE GAAN

Machine Sensor

Machinesensor

De kleine accu-aangedreven machinesensor wordt achteraf op machines gemonteerd en detecteert de tijd dat de motor is ingeschakeld, motortoerental (tpm), gebruikerstags, temperatuur en nog veel meer. Opgeslagen gegevens worden automatisch naar de cloud geüpload via het basisstation wanneer hij zich binnen het bereik van de radio van het basisstation bevindt. De machinegegevens worden nader geanalyseerd in de cloud en tonen meldingen, tips, conclusies, enz. die de gebruikers, technici en managers kunnen evalueren en waar ze indien nodig op kunnen reageren.

Husqvarna Fleet Services Subscriptions

Dataservices

Wanneer u zich abonneert op Husqvarna Fleet Services krijgt u toegang tot drie diensten op basis van de machinegegevens. Indien u kiest voor gebruikerstags, krijgt u ook toegang tot Vibration Reports, Operator Statistics en Operator Workday Logs.

Operator Tag

Gebruikerstag

De gebruikerstag is ongeveer zo groot als een dikke creditcard en maakt draadloos verbinding met de machinesensor. De ID van de gebruiker en de machine worden vervolgens in de cloud aan elkaar gekoppeld, zodat het systeem kan bijhouden wie met de machine werkt. Hierdoor kan het systeem elke gebruiker specifieke feedback geven over Workday Log, machinebediening, trillingsniveaus en meer.

iOS app Husqvarna Fleet Services

Smartphone-app

De Husqvarna Fleet Services-app ondersteunt het werk in het veld en verhoogt de betrokkenheid van de medewerkers. Teamleiders en gebruikers hebben toegang tot Workday Log, trillingsniveaus, locaties en taken van werkplekken, gegevens van klanten, functie voor nieuwe zakelijke kansen, individuele tips en videohandleidingen over het hanteren van machines. De app is verkrijgbaar voor Apple en Android en kan gratis worden gedownload via de App Store of Google Play.

Base Station

Basisstation

Voor elke installatie is een basisstation vereist dat gewoonlijk wordt geplaatst waar de machines worden opgeslagen. Eén basisstation kan een onbeperkt aantal machinesensoren bedienen. Het basisstation functioneert als een server waar de gegevens die de machinesensoren uploaden, worden verzameld.

Sensor Fleet Service

Compatibele machines

Fleet Services is ontwikkeld om samen te werken met Husqvarna's commerciële assortiment gazon- en tuinproducten, zoals zitmaaiers, duwmaaiers en draagbare machines.

WELKE WINST KUNT U BEHALEN DOOR NAAR UW UITRUSTING TE LUISTEREN?

Plan nu een live Fleet Services-demonstratie en ontdek hoe u uw bedrijf kunt transformeren op basis van werkelijke inzichten in plaats van giswerk.

OP ZOEK NAAR HET FLEET SERVICES PORTAL?

Fleet Service

FLEET SERVICES BROCHURE