Vilka Husqvarna-produkter är kompatibla med Google Home, Amazon Alexa, IFTTT eller öppet API?

För närvarande är Husqvarnas Automower®-robotgräsklippare den enda Husqvarna-produkt du kan ansluta till med Google Home, Amazon Alexa, IFTTT och öppet API.

Alla Automower®-modeller som utrustade med Wi-Fi eller mobil anslutning kan styras via dessa tjänster. Andra Automower®-modeller kan också bli en del av ditt smarta hem när de är utrustade med ett Automower® Connect-kit.