Vad är nytt i den senaste programvaruuppdateringen för Automower® Aspire™ R4?

Genom att regelbundet uppdatera programvaran bidrar du till att hålla din Automower®-robotgräsklippare i gott skick och du får tillgång till nya funktioner och prestandaförbättringar som Husqvarna släpper.

Här nedan ser du versionsinformationen om de senaste programvaruuppdateringarna för följande Automower®-modeller:

• Aspire™ R4

Mer information om hur du uppdaterar programvaran i din Automower®-robotgräsklippare med FOTA

Programvaruversion: 5365688-05A_P005H-SwPkg_54.2

Släppt 2024-02

Förbättringar

• Förbättrad dockning på laddstation.
  • Förbättrad förmåga att följa guidekabel.
  • Problem med scheman som inte sparas åtgärdat.

Programvaruversion: 5365688-04A_P005H-SwPkg_48.10

Släpptes 2023-06

Förbättringar

• Förbättrat klipparbeteende.
  • Förbättrad WiFi- och Bluetooth-funktion.

Programvaruversion: 5365688-03B_P005H-SwPkg_48.4

Släpptes 2023-04

Förbättringar

• Maskinvarustöd tillagt.