Vad är nytt i den senaste programvaruuppdateringen för Automower® 435X AWD och 535 AWD

Genom att regelbundet uppdatera programvaran bidrar du till att hålla din Automower®-robotgräsklippare i gott skick och du får tillgång till nya funktioner och prestandaförbättringar som Husqvarna släpper.

Här nedan ser du versionsinformationen om de senaste programvaruuppdateringarna för följande Automower®-modeller:

• 435X AWD
  • 535 AWD

Mer information om hur du uppdaterar programvaran i din Automower®-robotgräsklippare med FOTA

Programvaruversion: 5958737-23A_P25-SwPkg_54.4 eller 5464570-02A_P25v2-SwPkg_54 (beroende på årsmodell)

Släppt 2024-02

Förbättringar
  • Justerad klassificering av vissa fel. I stället för att märka dem som ”allvarliga” kategoriseras de nu som ”bekräftelsebara”.
  • Informationstext på display tillagd.
  • Förbättrad navigering på gräsmattan.
  • Förbättrad stabilitet för Bluetooth-kommunikation för en mer pålitlig anslutning.
  • Allmänna förbättringar och buggfixar i gräsklipparens funktion.
Obs! Den här programvaruversionen är inte obligatorisk, men vi rekommenderar starkt att den installeras.

Programvaruversion: 5958737-22A_P25-SwPkg_47.21

Släpptes 2023-11

Förbättringar
  • Förbättrad krocksensor i laddstationen.

Obs! Den här programvaruversionen är inte obligatorisk, men vi rekommenderar starkt att den installeras.

Programvaruversion: 5958737-21A_P25-SwPkg_47.16

Släpptes 2023-06

Nya funktioner
  • Flera språk tillgängliga på klipparens display.
  • Ändrat beteende för lamporna när klipparen är i felläge.
Förbättringar
  • Förbättrad GPS-stödd navigeringsfunktion.
  • Förbättrad kantklippningsfunktion.
  • Allmänna driftsförbättringar och buggfixar.

Obs! Den här programvaruversionen är obligatorisk.

Programvaruversion 5958737-20A_P25-SwPkg_47.10

Släpptes 2023-04

Förbättringar

• Lösning på ett problem som resulterar i ett lyftfel i laddstationen.

Obs! Den här programvaruversionen är inte obligatorisk, men vi rekommenderar starkt att den installeras.

Programvara, version 5958737-19C_25-SwPkg_47.9

Släpptes 2023-03

Nya funktioner

• Utökat stöd för nytt tillbehör: Automower® FlexiFence.
  • Stöd tillagt för fembladig knivdisk på 535 AWD-modellen.

Förbättringar

• Text tillagd på displayen för att stödja navigering i menyn.
  • Ytterligare felmeddelanden för felsökning tillagda.
  • Ökad tillförlitlighet för AIM-teknik.
  • Förbättrad yttäckning i GPS-navigeringsfunktionen.
  • Förbättrat dockningsbeteende för mer robust drift.
  • Allmänna driftsförbättringar och buggfixar.

Obs! Den här programvaruversionen är inte obligatorisk, men vi rekommenderar starkt att den installeras.

Programvaruversion 5958737-18B_P25-SwPkg_22-5.33

Släpptes 2022-11

Förbättringar

• Lösning på problem som resulterar i felet Tomt batteri när du söker efter laddstationen.

Programvaruversion 5958737-17D_P25_SwPkg_22-5.31

Släpptes 2022-06

Förbättringar

• Lösning på problem med klipphöjdskalibrering som resulterade i felet Klipphöjdsproblem.
  • Lösning på problem med laddning via solcellspanel.
  • Lösning på problem med rapportering av temperaturbegränsning under laddning.

Obs! Eftersom uppdateringen innehåller en säkerhetsrelaterad funktion är den obligatorisk och installeras därför automatiskt.

Programvaruversion 5958737-17B_P25_SwPkg_22-5.19

Släpptes 2022-03

Nya funktioner

Nu kan du skapa en anpassad virtuell karta över din trädgård med anpassningsbar och flexibel zonkontroll. Du kan använda kartan till att anpassa klippningen av din gräsmatta, visa guide- och begränsningskablar och var gräsklipparen befinner sig i realtid.

Förbättringar

• Förbättrad och mer pålitlig anslutning till Automower® Connect-molnet.
  • Förbättrad batteriövervakning.

Obs! Eftersom uppdateringen innehåller en säkerhetsrelaterad funktion är den obligatorisk och installeras därför automatiskt.