Så här ändrar du e-postadressen eller lösenordet för ditt Automower® Connect-konto

För att ändra e-postadressen eller lösenordet som används för att logga in på Automower® Connect, välj Mer > Konto > Användar-ID i Automower® Connect-appen och uppdatera e-postadressen och lösenordet.

Obs! Om du ändrar inloggningsuppgifterna för ditt Husqvarna-konto ändras inloggningsuppgifterna för alla Husqvarna-tjänster som du har registrerat för med det kontot, t.ex. Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, MyPages och produktregistrering.

Se även:

Vad används ett Husqvarna-konto till och hur registrerar jag mig?