Automower®2024-02-27

Koppla bort ditt Automower® Connect-konto från Google Home

Följ instruktionerna nedan för att koppla bort ditt Automower® Connect-konto från Google Home och ta bort alla Automower®-robotgräsklippare från Google Home.

1. Öppna Google Home-appen.
  2. Tryck på ikonen Inställningar. Inställningar
  3. Välj Works with Google (Fungerar med Google).
  4. Tryck på Husqvarna Automower®.
  5. Välj Avlänka konto.
  6. Tryck på Ta bort länk för att bekräfta att du vill ta bort alla Automower®-robotgräsklippare från dina Google Home-enheter och koppla bort ditt Automower® Connect-konto från Google Home.

Nu tas kopplingen mellan ditt Google-konto och ditt Automower® Connect-konto bort och dina Automower®-robotgräsklippare ingår inte längre i dina Google Home-enheter.