Jag har hämtat appen för Husqvarna Fleet Services™ men jag kan inte skapa något konto. Vad ska jag göra?

Om du vill logga in med hjälp av appen måste du ha registrerat dig för ett Husqvarna Fleet Services™-företagskonto. Om du inte har skapat ett Husqvarna Fleet Services™-konto måste du göra det först.
Mer information finns i Hur registrerar jag mig för Husqvarna Fleet Services™?

Om ditt företag redan är registrerat för Husqvarna Fleet Services™ och du vill skapa ny en användare ber du din chef att bjuda in dig till företagskontot.