Jag har flera Automower®-robotgräsklippare. Ska jag använda Automower® Connect eller Husqvarna Fleet Services™?

Automower® Connect-appen är en kostnadsfri tjänst som är utformad för att hantera enstaka eller några Automower®-robotgräsklippare och installationer. I Automower® Connect kan flera användare lägga till och styra samma Automower®-robotgräsklippare.

Husqvarna Fleet Services™ är en professionell, prenumerationsbaserad tjänst som hjälper dig att hålla ordning på all din utrustning, oavsett typ (inte bara robotgräsklippare utan även motorsågar, häcksaxar, lövblåsare med mera). Anslut en sensor till utrustningen så vet du alltid var maskinerna är, hur mycket de har använts, när de behöver service eller när de behöver bytas ut.* Husqvarna Fleet Services™ har alla funktioner för Automower®-robotgräsklippare i Automower® Connect och gör det möjligt att utfärda kommandon till flera klippare samtidigt.

För att styra Automower®-robotgräsklippare med appen Husqvarna Fleet Services™ måste du först installera Automower® Connect-appen. Det finns dock inget behov av att lägga till eller konfigurera robotgräsklippare i Automower® Connect-appen om du använder Fleet Services. En Automower®-robotgräsklippare kan bara finnas i ett Husqvarna Fleet Services™-företag, men kan köras i både Husqvarna Fleet Services™ och Automower® Connect-appen.

*Sensorn meddelar inte platsen av sig själv utan är beroende av Husqvarna Fleet Services™ eller Gateway-appen.