Importera Husqvarna Fleet Services™-data till Microsoft Excel

När du exporterar data från Husqvarna Fleet Services™ skapas csv-filer som du kan importera i andra verktyg, som Microsoft Excel. Med Microsoft Excel kan du sedan skapa diagram och tabeller som bland annat visar information om maskinanvändning.

Så här importerar du csv-data till Microsoft Excel

1. Öppna en arbetsbok i Microsoft Excel.
  2. Välj Data > Från text/csv.
  3. Bläddra efter csv-filen som du har laddat ned från Husqvarna Fleet Services™ och vill importera.
  4. Klicka på \{178\}Öppna\{179\}.

Obs! Öppna filen som ett csv-dokument och välj 65001:Unicode (UTF-8) som filursprung i källan innan du klickar på Läs in för att hämta data till Microsoft Excel-arbetsboken.

När du har importerat csv-filerna till Microsoft Excel kan du skapa diagram som till exempel visar genomsnittlig maskinanvändning, maskinanvändning per dag och när maskinerna har använts.

Om du importerar de olika csv-filerna till en arbetsbok i Microsoft Excel kan du skapa relationer mellan dem med hjälp av tillägget PowerPivot. Det ger dig ännu mer detaljerad diagnostik.