Hur tar jag bort mitt Automower® Connect-konto?

Du kan enkelt ta bort ditt Automower® Connect-konto om du inte längre är intresserad av att använda Automower® Connect-appen. Observera att det också innebär att du tar bort kontot för alla andra Husqvarna-tjänster som du har registrerat dig för med det kontot, till exempel Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, Mina sidor och produktregistrering.

Ta bort ditt Automower® Connect-konto

1. Öppna Automower® Connect-appen och logga in.
  2. Välj Mer >Konto > Ta bort konto.
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra borttagningen av kontot.