Användaren får inte inbjudan till Husqvarna Fleet Services™

Om du har registrerat dig för Husqvarna Fleet Services™ men inte fått något e-postmeddelande för registrering kontaktar du ditt lokala Husqvarna-säljbolag.

Om du har bjudit in en användare till ditt befintliga Husqvarna Fleet Services™-företag och användaren inte har fått något e-postmeddelande kan du skicka inbjudan igen.

Så här skickar du en inbjudan igen

1. Logga in på ditt Husqvarna Fleet Services™-konto.
  2. Klicka på Användare i menyn högst upp.
  3. Klicka på väntande inbjudningar.
  4. Klicka på de tre punkterna invid användaren.
  5. Klicka på Skicka inbjudan igen.

Det kan finnas flera orsaker till att företagets aktiveringslänk inte fungerar:

• Aktiveringslänken har redan använts. Om den har använts kan du logga in med de inloggningsuppgifter som du använde för att registrera dig.
  • Registreringen har tagits bort av en säljbolagsanvändare. Kontakta ditt lokala säljbolag för mer information.
  • Din inbjudan har tagits bort av en chef på ditt företag.
  • Webbadressen stämmer inte. Försök att öppna länken från e-postmeddelandet igen.