Vad är skillnaden mellan Automower® Connect och Husqvarna Connect?

Automower® Connect

Automower® Connect är en app som är gjord för robotgräsklippare från Automower®. Du kan använda den för att ändra inställningar, samt schemalägga och styra din Automower®-robotgräsklippare.

Husqvarna Connect

Husqvarna Connect är en app för alla Husqvarna-produkter (inklusive Automower®-robotgräsklippare). Den hjälper dig att hitta teknisk dokumentation, reservdelar, instruktionsvideor, bruksanvisningar och underhållsinformation. Den kan också visa kvarvarande körtid och användningsstatistik för dina produkter (men den kan inte användas för att styra en Automower®-robotgräsklippare).