Använda den digitala serviceboken i Husqvarna Connect

Den digitala serviceboken i Husqvarna Connect hjälper dig att hålla reda på vilken typ av service som har utförts på produkten och när service har utförts.

Följ stegen nedan för att lägga till information i den digitala serviceboken.

Göra ett inlägg i serviceboken

Öppna Husqvarna Connect-appen och välj en produkt.

Välj support- fliken.

Välj Servicebok.

Tryck på plustecknet för att göra ett nytt inlägg.

Ange information om utförd service och tryck på Spara.

Obs! Om produkten är ansluten via Bluetooth läggs motortimmar till automatiskt.

Redigera ett inlägg i serviceboken

Öppna Husqvarna Connect-appen och välj en produkt.

Välj support- fliken.

Välj Servicebok.

Tryck på inlägget som du vill redigera.

Tryck på pennan längst upp till höger.

Redigera serviceinformationen och tryck på Spara.

Ta bort ett inlägg i serviceboken

Öppna Husqvarna Connect-appen och välj en produkt.

Välj support- fliken.

Välj Servicebok.

Svep åt vänster på inlägget du vill ta bort och tryck på borttagningsikonen.

Vem kan se vad jag skriver i serviceboken?

Informationen du lägger till i serviceboken är kopplad till produkten, inte till ägaren.

Om du säljer produkten och den nya ägaren lägger till produkten i sitt Husqvarna Connect-konto kan den nya ägaren se information som du har lagt till i serviceboken.

Obs! För närvarande har din återförsäljare inte tillgång till informationen i serviceboken.