Team communication, X-COM Active
Bespaar tijd met een verbonden team
Het X-COM Active-systeem ondersteunt tot 10 teamleden en 3 privékanalen en biedt heldere, efficiënte communicatie binnen 400 m. Bluetooth-verbinding met andere apparaten, zoals een smartphone, is eenvoudig. Een teamcommunicatie krijgt voorrang, zodat u altijd hoort wat het meest belangrijk is. Zo kunt u efficiënter samenwerken en tijd besparen.
X-COM Active
Kristalhelder geluid - zonder vertraging
X-COM Active biedt kristalhelder geluid. Als teamleden die ver weg van u werken iets zeggen, lijkt het alsof ze naast u staan. Deze nauwkeurige geluidskwaliteit zorgt eenvoudig voor betrouwbare communicatie. En dankzij zeer lage latentie is er geen vertraging - uw team hoort u direct, voor een verbeterde werkomgeving.
X-COM Active
Gemaakt voor uw werkomgeving
X-COM Active is robuust en weerbestendig en is specifiek ontworpen en gemaakt om bestand te zijn tegen uw extreem veeleisende werkomstandigheden voor dagelijkse betrouwbare communicatie. Stromende regen, harde win, hitte of kou? Geen probleem. En het accuvermogen dat de hele dag meegaat maakt gesprekken tussen u en uw team mogelijk totdat het werk gedaan is.

“Het dempt het geluid van de kettingzaag, maar mijn stem is nog steeds te horen. Het’ is perfect!” – Krista Strating, H-team Ambassador, Canada

Eerste reacties

We hebben onze H-teamleden gevraagd om ons nieuwe teamcommunicatiesysteem te testen – en hun reacties waren enthousiast. Klik op de video om de eerste reacties te bekijken na het testen van een gehoorbescherming- en communicatiesysteem dat specifiek ontworpen is voor boomverzorgers. Dat werd eens tijd!

Carl-Magnus Lunner

Het verhaal achter de innovatie

“X-COM Active is een echte gamechanger,” zegt Carl-Magnus Lunner, Product Manager. “Het’ eerste teamcommunicatiesysteem dat specifiek bedoeld is voor boomverzorgers en boomverzorgingsprofessionals. We zijn 6 jaar bezig geweest en hebben met meer dan honderd boomverzorgingsprofesisonals gesproken. Het resultaat is een communicatiesysteem met alle eigenschappen die een boomverzorger nodig heeft zonder dat dit ergens ten koste van gaat. Betrouwbare communicatie vormt immers de kern van soepel, efficiënt teamwork,” zegt Carl-Magnus. “En’ dat is uiteindelijk waar het bij X-COM Active om gaat.”