Sweeper Combi Trimmer

Eén machine voor diverse toepassingen

Bent u op zoek naar innovatief, veelzijdig gereedschap, dan zijn de combitrimmers van Husqvarna uw ideale keus. Elke Husqvarna-combitrimmer wordt geleverd met uiteenlopende hulpstukken, die u eenvoudig kunt wisselen afhankelijk van welke klus u te wachten staat.

Combi Trimmer 129LK

Hulpstukken voor elke klus

Uw Husqvarna-combitrimmer kan met ons uitgebreide assortiment hulpstukken getransformeerd worden tot een grastrimmer, heggenschaar, kantensnijder, stoksnoeizaag, grondfrees of veger. Onze hulpstukken hebben een duurzaam ontwerp en zijn snel en eenvoudig aan te sluiten. Ze zijn ook krachtig genoeg om dicht gras te trimmen, lastige struiken te snoeien, stapels bladeren weg te blazen of op te vegen en vuil op te ruimen.

Blower Attachment, Combi Trimmer

De nieuwe norm voor efficiëntie

Als het aankomt op vermogen, productiviteit en duurzaamheid doen we nooit concessies. Daarom hebben we onze combimachines ontworpen om op hetzelfde niveau te presteren als onze conventionele machines, wat voor hulpstuk u ook gaat gebruiken. Dat betekent dat u kunt genieten van zowel handig en krachtige stoksnoeizagen, als van efficiënte en betrouwbare bodembewerking.

Battery combitrimmer 325iLK

Een betrouwbare partner.

In combinatie met alle hulpstukken zijn de motoreenheden even krachtig en efficiënt als gewone trimmers, stoksnoeizagen, heggenscharen enz. Zo hebt u altijd een betrouwbare partner die u helpt om de klus te klaren.