Uitbreidingssysteem

Op moeilijk toegankelijke locaties waar u niet veel mobiliteit hebt, is minder echt meer. Dankzij het flexibele uitbreidingssysteem hoeft u alleen mee te nemen wat u nodig hebt door eenvoudig uw gereedschappen aan de riem toe te voegen. Deze gereedschappen kunnen indien nodig eenvoudig worden vervangen door een ander accessoire voor de Flexi-gereedschapsriem van Husqvarna.

Tool Belt Flexi

Ergonomisch

Buiten werken is fysiek zwaar en soms heeft uw lichaam extra steun nodig. Daarom is de Flexi-gereedschapsriem van Husqvarna uitgerust met een draagstel om te zorgen voor een gelijke gewichtsverdeling. Het draagstel kan apart worden afgesteld op vier posities. Als u alleen de riem wilt gebruiken, kunt u het draagstel eenvoudig losmaken. Het draagstel is bij alle Flexi-gereedschapriemensets inbegrepen.

Tool Belt Flexi - Belt Buckle

Unieke, snel te ontgrendelen gesp

De gesp van de Flexi-gereedschapsriem is uitsluitend ontworpen voor comfort en veiligheid. De gesp is aan de zijkant geplaatst om te voorkomen dat de vergrendeling verstrikt raakt met kleding. Uniek ontwerp, eenvoudig continu te verstellen en snel los te maken met één hand.

Tool Belt Flexi

Voeg meer flexibiliteit toe aan uw werkdag

Wij weten dat u werkt op afgelegen locaties en dat u te maken krijgt met alle onvoorspelbare elementen van de natuur. Onze nieuwe gereedschapsriem is ontworpen om de workflow te optimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren. Dankzij de ergonomische gewichtsverdeling en het flexibele uitbreidingssysteem is het vervoeren en verplaatsen van gereedschap tussen verschillende werkgebieden eenvoudig.