LC221RH

Husqvarna-gazonmaaiers op benzine

Onze duwmaaiers en zelf-aangedreven gazonmaaiers op benzine zijn ideaal voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Ze staan bekend om hun superieure vermogen en hoogwaardige maaiprestaties.

LC 551VBP

Maai elk gazon in een handomdraai

Traditionele gazonmaaiers met benzinemotor kunnen zwaar en moeilijk om mee te werken zijn. Gazonmaaiers met benzinemotor van Husqvarna zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium, waardoor ze lichter zijn, gemakkelijker in gebruik en toch nog steeds robuust. Ergonomische handgrepen en eenvoudig te bereiken hendels maken de maaiers eenvoudig te manoeuvreren. Door de ReadyStart-technologie kunt u altijd met minimale inspanning aan de klus beginnen.

Walk-behind LC 347VI / Woman mowing grass

Gebouwd om lang mee te gaan, gemakkelijk te onderhouden

Gazonmaaiers op benzine van Husqvarna worden gebouwd met stevige componenten van professionele kwaliteit, zoals een corrosiebestendig chassis en aluminium. En omdat onze gazonmaaiers met benzinemotor gebouwd zijn om lang mee te gaan, blijven de onderhouds- en servicekosten tot een minimum beperkt.

Suburban PGE / Walk-behind / LC 356VP

Een verzorgd gazon, elke keer weer

Ons veelzijdige assortiment gazonmaaiers met benzinemotor is ontworpen om zelfs de meest veeleisende klussen te klaren zonder rommel te maken. Met een keuze uit maaihoogten kunt u elke soort gras maaien. Een ingebouwde stofopvangzak houdt vuil veilig opgeborgen in de machine.